top of page
Foto del escritorElisabet Juanmartí

ANTONIO FREITAS ANA MARíA y sus discipulos

El meu tiet era actor. Jo havia anat tres o quatre vegades a la casa de Terrassa c/ Topeta nº 9. Resulta que lluitaven per l'herencia. Totes dues que tenien en teoria molts diners. Bé ma mare no el Freitas aquest que estava a Fecsa Endesa i tenía moltes cases.

Total que resulta que el meu tiet pobre. Pobre que només tenía la casa i treballava com podía per aquesta lluita per l'herencia viva allà, passejava gossos i es guanyava el seu sou, també havia fet de monitor, havia fet de Pallasso, de clown i els hi feia comedies perquè que cony eren pesadetes. Jo quant em venia a veure m'ho passava pipa. Jo li deia no m'agrada el meu nom que és el d'una reina, i ell em deia va ara et coronarem i et farem reina. Es va inventar que cantavva als presos polítics i es van pensar que era de la ETA. Total els seus amics m'ho van desmentir. A l'enterrament fictici van arribar amb nassos de pallasso, banderes anarquistes, i lo més dievertit és que era trusquista, budiste i estava amb la Carma. El Carme senyors!!!

Total un dia vaig conèixer una clown Argentina i m'ho va comentar que era conegudet en el món del Clown.




Total a mi ja em van deseredar per la finestra moltes vegades!!!!

A lo millor quant jugava amb nosaltres feia coses rares com interpretar películes. ajajam un net d'un clown mai ho podrà deixar de ser. Perquè s'hi oposarà la comunitat Clown. Un dia va fer un vídeo del que ja no tenía me'l van ensenyar els hi vaig ensenyar i ostres em perseguien tota l'estona preguntant-m'he on era l'herencia. I a més buscaven herencies que a mi mai m'havien deixat. Bé, als altres ja els hi havia explicat algo i tb feien comedia. Mira jo vaig tornar amb el Roger Borja, que en pau descanci que està amb la Kiara. Els amics del Pep s'han fumat un porret, jo tb me'ls vaig fumar amb la Carla, que per cert crec que li va donar l'herencia el Ruben, que ja no sé si està amb ella l'hem de fer sortir al diari JA.

Total al Pep tb li deien que era alcoholic, fumador, drogata i escolanet.

I no l'herencia eli van donar a l'Eulalia Vintró, la seva abogada. S'ho va haver de gastar tot amb advocats.

És lo que dedueixo, perquè fa tres anys jo al Masnou l'havia vist. I portava moto i tot. Però anava emporrada i reaccionava al cap de mitja hora. Així que potser no està mort!!!!!

0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page